ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σε τουριστικά νησιά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

1 min read

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα σε τουριστικά νησιά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Στο σφυρί και πολυτελείς βίλες για μεγάλα χρέη των ιδιοκτητών τους

Στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα εκποιηθούν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και πολυτελείς βίλες σε πολύ τουριστικά νησιά της χώρας, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τους δανειστές να πιέζουν το οικονομικό επιτελείο μπουν και αυτά τα ακίνητα στο σφυρί αφού οι ιδιοκτήτες τους έχουν μεγάλα χρέη από δάνεια που δεν αποπληρώνουν.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ξεκινούν μέσα στον προσεχή μήνα (σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ. Τζανακόπουλο) και οι θεσμοί πιέζουν για διεύρυνση των ακινήτων που θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, στο στόχαστρο βρίσκονται ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και πολυτελή εξοχικά σε Κρήτη, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη και ακολουθούν Κέρκυρα και Χαλκιδική.

Ήδη 15.000 ακίνητα έχουν μπει στη λίστα για να βγουν στο σφυρί. Ενώ άλλα 3.500 ακίνητα θα πάρουν ημερομηνία πλειστηριασμού τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, τα στελέχη του τραπεζικού κλάδου επιμένουν ότι στόχος των πλειστηριασμών είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές και μάλιστα αυτοί που διαθέτουν χρήμα ακόμη. Τουλάχιστον 1 στα 4 δάνεια που δεν εξυπηρετείται είναι καταχωρημένο σε στρατηγικό κακοπληρωτή.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.