Δε. Σεπ 21st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξανά στην Κύπρο το Γιαβούζ

1 min read

Το γεωτρύπανο των Τούρκων Γιαβούζ επέστρεψε στην Κύπρο. Στον χάρτη από το marinetraffic, φαίνεται η τελευταία θέση του, όπως έχει καταγραφεί


 Το τουρκικό γεωτρύπανο πλέει κοντά στην Κύπρο κι όπως φαίνεται θα επιστρέψει στη γνωστή θέση δυτικά της Κύπρου, για να κάνει όπως λένε οι Τούρκοι νέα γεώτρηση.

Την επιστροφή του Γιαβούζ είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ενέργειας,  Φατίχ Ντονμέζ.

«Οι ομάδες μας δουλεύουν με μεγάλη αφοσίωση μέρα νύχτα για να δώσουν τα χαρμόσυνα νέα στον λαό μας. Το Γιαβούζ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει την γεώτρηση του στο νέο του σημείο. Και το Ορούτς Ρέις ολοκλήρωσε το 30% της εργασίας του στη δική του περιοχή ανατολικά της Αττάλειας. Και το Φατίχ αυτή τη στιγμή έφτασε κάτω από τα 4 χιλιάδες μέτρα» δήλωσε.

«Κάθε τρυπάνι που χτυπάμε υπόγεια είναι υπογραφή για το φωτεινό μέλλον της Τουρκίας. Κάτω από αυτή την υπογραφή υπάρχει ο μόχθος και η πίστη των 82 εκατομμυρίων» κατέληξε.

Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση σ’όλα τα επίπεδα. Στο Αιγαίο οι παρενοχλήσεις των ελληνικών δυνάμεων που συμμετέχουν στην άσκηση Παρμενίων είναι συνεχόμενες. Τώρα στέλνει και το Γιαβούζ στην Κύπρο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.