ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιταλός νοσηλευτής σκότωσε τη γιατρό σύντροφό του… νόμιζε ότι τον κόλλησε

1 min read

Ένας Ιταλός νοσηλευτής που ισχυρίστηκε ότι η γιατρός φίλη του τον κόλλησε κορονοϊό, την στραγγάλισε σε μία έκρηξη οργής, όπως αναφέρει έκθεση. Ο Antonio De Pace, 28 ετών, κάλεσε την αστυνομία την Τρίτη και ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του, Lorena Quaranta, λόγω της μόλυνσης, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα.

Η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμά τους και βρήκε την 27χρονη Quaranta νεκρή και τον De Pace στο έδαφος με σημάδια από κόψιμο στους καρπούς των χεριών. «Την σκότωσα γιατί με κόλλησε τον κορονοϊό», δήλωσε στην αστυνομία ο De Pace αφού τέθηκε υπό κράτηση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τεστ ωστόσο De Pace και Quaranta βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό. Οι εισαγγελείς μάλιστα χαρακτήρισαν τους ισχυρισμούς του De Pace «ανοησίες», όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos.

Το ζευγάρι εργαζόταν μαζί σε νοσοκομείο της Σικελίας δίνοντας μάχη ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού. Όπως αναφέρει η Sun, στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε επειγόντως ο De Pace και οι συνάδελφοί της Lorena κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Τις μέρες που προηγήθηκαν του θανάτου της, η Quaranta ήταν ενεργή στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχολιάζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ιατρικό προσωπικό στην Ιταλία.

«Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επιδεικνύουμε ευθύνη και αγάπη για τη ζωή. Πρέπει να δείχνετε σεβασμό στους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τη χώρα», φέρεται να έγραψε. «Πρέπει να σκέφτεστε και να θυμάστε αυτούς που αφιερώνουν τις ζωές τους καθημερινά στη φροντίδα των αρρώστων μας».

ΠΗΓΗ: vimapress.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.