ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιταλία: Δικαστήριο του Μπέργκαμο «πάγωσε» έξι τραπεζικούς λογαριασμούς των Παντσέρι, Τζόρτζι και Βιζεντίνι

1 min read

Την ώρα που η Εύα Καϊλή παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Χάρεν, με απόφαση του Βέλγου εισαγγελέα, δικαστήριο του Μπέργκαμο μπλόκαρε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι και την κόρη του Σίλβια, στον Φρανσέσκο Τζόρτζι και στον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βιζεντίνι.

Το αίτημα για «πάγωμα» των λογαριασμών, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ιl Giornale, προήλθε από την εισαγγελία των Βρυξελλών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στους λογαριασμούς του Παντσέρι και της κόρης του υπάρχουν συνολικά 240.000 ευρώ.

Ο Βιζεντίνι, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Θεόδωρο Ανδρεάδη-Συγγελάκη, δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του και ότι μένει «έκπληκτος», διότι από τον λογαριασμό αυτόν αποπληρώνει «στεγαστικό δάνειο», αποκλειστικά και μόνον από τον μισθό του.

Γιατί δεν θα ασκήσει έφεση η πλευρά Καϊλή

Χριστούγεννα στη φυλακή Χάρεν θα κάνει η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, καθώς ο Βέλγος εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση αποφάσισε να παραμένει προφυλακισμένη έως τις 22 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την βελγική δικαιοσύνη, η Εύα Καϊλή είχε δικαίωμα να ασκήσει εντός 24 ωρών, δηλαδή μέχρι χθες, ένσταση επί της απόφασης προφυλάκισής της, το οποίο θα εξετάζονταν σε 15 ημέρες.

Εκτιμήσεις νομικών που μεταδόθηκαν από τον τ/σ ΣΚΑΪ αναφέρουν πως οι δικηγόροι της δε θέλησαν να ασκήσουν έφεση διότι αν απορριφθεί το αίτημα τότε όταν θα γίνει η επόμενη εξέταση αυτεπάγγελτα πλέον, θα εξεταστεί από εφέτη ανακριτή, δυσκολεύοντας έτσι ίσως την κατάσταση. Σε ένα μήνα που θα εξεταστεί το αίτημα της αποφυλάκισης αυτεπάγγελτα, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία σε επίπεδο όμως πρωτοδίκη. Πρόκειται για μια πιο βοηθητική κατάσταση για την Εύα Καϊλή από το να την εξετάσει εφέτης ανακριτής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.