ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιταλία: Απειλές για τρομοκρατική επίθεση στη Μπολόνια Στο στόχαστρο και η Μελόνι

1 min read

Ο Ιταλικός Τύπος μεταδίδει πως σήμερα το πρωί στα γραφεία της εφημερίδας Resto del Carlino της Μπολόνια έγινε τηλεφώνημα με το οποίο ένας νεαρός άνδρας προειδοποιούσε για μια επερχόμενη «τρομοκρατική επίθεση στην πόλη». “Θα γίνει μια σοβαρή επίθεση στην Μπολόνια, σε σχέση με τα γεγονότα του Κόσπιτο” αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που αναμεταδίδει ο Τύπος.

Ο Αλφρέντο Κόσπιτο είναι ένας 55χρονος αναρχικός που βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 105 μέρες. 

Ο βουλευτής των Αδελφών της Ιταλίας, Τζιοβάνι Ντοντζέλι, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με συνεννόηση μεταξύ του αναρχικού και φυλακισμένου μαφιόζου στις φυλακές του Σάσαρι, και οι εξελίξεις στην Ιταλική πολιτική σκηνή παραμένουν θυελλώδεις, αφού η διαχείριση του καθεστώτος κράτησης του αναρχικού που έχει χάσει 40 κιλά και βρίσκεται κοντά στον θάνατο.  ενδέχεται να αποτελέσουν την πρώτη σημαντική εσωτερική ρωγμή για την Κυβέρνηση Μελόνι.

Επίσης, πάντα στο γραφείο της εφημερίδας Resto del Carlino στάλθηκε απειλητική επιστολή κατά της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι και του Υπουργού άμυνας Γκουίντο Κροσέτο.

Όπως τονίζει η εφημερίδα Il Giornale “η είδηση καθυστέρησε ώστε η Αστυνομία να διεξάγει την αρχική έρευνα με απόλυτη μυστικότητα και δεν αποκλείεται κανένα στοιχείο, ούτε καν αυτό του μυθομανούς ή του μιμητή.”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.