ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιταλία: Αντιεμβολιαστές στήνουν «κορωνοπάρτι», για να κολλήσουν και να βγάλουν πιστοποιητικό νόσησης!

1 min read

Στα εν λόγω πάρτι συμμετέχουν και ασθενείς με Covid-19, για… εγγυημένα αποτελέσματα!

Από τα «κορωνοπάρτι» από αντίδραση φτάσαμε στα «κορωνοπάρτι» με απώτερο σκοπό την -με κάθε τρόπο- αποφυγή του εμβολιασμού, όπως αποδεικνύει η… νέα τάση που μάς έρχεται από τη βόρεια Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, στη βορειοανατολική περιφέρεια Άνω Αδίγη, όπου από αύριο Τετάρτη ξεκινά η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε είκοσι δήμους, υπάρχει μια νέα αιτία έντονης ανησυχίας: στην όλη περιοχή οργανώνονται «κορωνοπάρτι» από φανατικούς αντιεμβολιαστές, στα οποία συμμετέχει τουλάχιστον ένα άτομο θετικό στον ιόΣτόχος των μη εμβολιασμένων που πηγαίνουν σε αυτά τα πάρτι, δεν είναι άλλος από το να μολυνθούν και να μπορέσουν να λάβουν, στη συνέχεια, πιστοποιητικό ανάρρωσης, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να εμβολιαστούν για να κυκλοφορούν!

Πρόκειται, προφανώς, για μια άκρως επικίνδυνη «στρατηγική», η οποία προκάλεσε ήδη τουλάχιστον έναν θάνατο και αρκετές μεταφορές ασθενών σε ΜΕΘ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και διενέργεια σχετικής εισαγγελικής έρευνας.

  • Κι όλα αυτά ενόσω το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε ολόκληρη την Ιταλία καταγράφηκαν 10.047 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 83 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στους νοσοκομειακούς θαλάμους βρίσκονται 4.597 ασθενείς με Covid-19 και στις μονάδες εντατικής θεραπείας 560. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, με την πρώτη δόση έχει εμβολιαστεί το 87% των κατοίκων της Ιταλίας ηλικίας άνω των 12 ετών, ενώ και τις δυο δόσεις των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού έχει λάβει το 84,2%.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.