ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ξενοδοχείο στην Καστοριά [εικόνες και βίντεο]

1 min read

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο ΤΣΑΜΗΣ στην Καστοριά και την περιοχή Πέτρα.

Η έκρηξη, σύμφωνα με το oladeka.com ήταν πολύ δυνατή και όπως δείχνουν και οι εικόνες, το κτίριο του ξενοδοχείου ισοπεδώθηκε. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη. Το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από την έκρηξη που ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα. Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Προς το παρόν η αστυνομία για λόγους ασφαλείας έχει αποκλείσει την περιοχή. Επίσης, απέκλεισε τον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο της έκρηξης:

Ασθενοφόρο σε δρόμο στην Καστοριά
Διαλυμένο ξενοδοχείο από έκρηξη
Ξενοδοχείο στην Καστοριά

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.