ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ισραήλ: Ο στρατός δημιούργησε βάση για να παρακολουθεί τις κινήσεις του Ιράν

1 min read

Μια μυστική βάση έχει δημιουργήσει το Ισραήλ μέσω της οποίας παρακολουθεί τις ενέργειες του Ιράν, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (16/10).

Ο ισραηλινός στρατός έχει δημιουργήσει μια βάση πληροφοριών και ανάλυσης για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του Ιράν, ειδικά εκείνων που σχετίζονται με το πυρηνικό του πρόγραμμα, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (16/10).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Walla», αυτή η άκρως μυστική βάση πληροφοριών και ανάλυσης του Ισραήλ άρχισε τους τελευταίους μήνες ως αποτέλεσμα μεταρρυθμίσεων σε διάφορους τομείς.

Ακόμα, όπως επισημαίνεται, οι εργαζόμενοι στην εν λόγω βάση εντοπίζουν και αναλύουν κρυφές ενέργειες της Τεχεράνης που φέρεται να στοχεύουν στην απόκρυψη του πυρηνικού προγράμματος.

Πάντως, ο προαναφερθείς ιστότοπος επικαλέστηκε υψηλόβαθμο αξιωματούχο του ισραηλινού στρατού, σύμφωνα με τον οποίο το Τελ Αβίβ έχει συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, σημειώνοντας ότι οι υπάλληλοι της βάσης χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες για τη συλλογή και την ανάλυση των δεδομένων.

Η βάση διαδραματίζει, επίσης, σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό της ιρανικής στρατιωτικής παρουσίας στη Συρία όσον αφορά σε επιθέσεις φιλοϊρανικών ενόπλων σχηματισμών στην περιοχή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.