ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ίσως η πιο ευφάνταστη απόπειρα κλοπής των μυστικών του F-35 JSF

1 min read

Είχαμε μέχρι στιγμής συνηθίσει τους «στρατούς» των χάκερς που δουλεύουν για τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη να επιδιώκουν διεισδύοντας στα δίκτυα κρατικών οργανισμών και εταιριών στις ΗΠΑ να προσπαθούν να αποσπάσουν τα μυστικά του πέμπτης γενιάς μαχητικού αεροσκάφους της Lockheed Martin, το F-35 Lightning II ή αλλιώς Κοινό Μαχητικό Κρούσης (JSF: Joint Strike Fighter).

Αυτή τη φορά όμως, οι όποιοι ενδιαφερόμενοι ξεπέρασαν… και τον εαυτό τους σε φαντασία για να πετύχουν τον σκοπό τους! «Χάκαραν» τον λογαριασμό γυναίκας στελέχους της βρετανικής βασιλικής Αεροπορίας (RAF: Royal Air Force) σε εφαρμογή που χρησιμοποιείται για γνωριμίες (Tinder)!

 

 

Όλα αυτά συνέβησαν αμέσως μετά την ένταξη των τεσσάρων πρώτων μαχητικών F-35 στη βασιλική Αεροπορία, στην αεροπορική βάση RAF Marham στο Νόρφολκ και απευθύνθηκαν με… γλυκόλογα σε άνδρα της RAF!

Μεταξύ της υποτιθέμενης επιθυμίας να τον γνωρίσει η κάτοχος του λογαριασμού, άνοιξαν συζήτηση για το μαχητικό, προσπαθώντας να αποσπάσουν πληροφορίες! Ευτυχώς για τους Βρετανούς, η ιδιοκτήτρια του λογαριασμού αντιλήφθηκε ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό της και απευθύνθηκε στην υπηρεσία της…

 

 

Οι Βρετανοί που ξεκίνησαν αμέσως έρευνα, υποστηρίζουν ότι από τον ευφάνταστο τρόπο των κατασκόπωνδεν διέρρευσαν σοβαρά στοιχεία, ενώ η αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας εξέδωσε και προειδοποιητικό σημείωμα προς όλους για τους κινδύνους στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να είναι υποψιασμένοι…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.