ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα στον Κολωνό μετέτρεψε ολόκληρη περιοχή σε βομβαρδισμένο τοπίο

1 min read

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε τη νύχτα τον Κολωνό και μετέτρεψε ολόκληρη περιοχή σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα με καπνικά προϊόντα, επί της οδού Ηρούς, συγκλόνισε τον Κολωνό και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα (φωτογραφία, επάνω).

Εσκεμμένη ενέργεια…

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 02.45 σήμερα Δευτέρα και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές στο κατάστημα με τα καπνικά προϊόντα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν τζάμια στις γύρω κατοικίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εσκεμμένη ενέργεια, προφανώς βομβιστική επίθεση και όχι ατύχημα.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και ορισμένοι βγήκαν στον δρόμο για να δουν τι έχει συμβεί, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Σύνταγμα.

Εσπασαν τα τζάμια στο σπίτι μου που βρίσκεται σε απόσταση εκατό μέτρων από το σημείο της έκρηξης, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

Ειδικοί του ΤΕΕΜ

Μετέβησαν, επίσης, ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που ερευνούν για στοιχεία από τα οποία θα εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης, το είδος του μηχανισμού – εάν πρόκειται για βομβιστική ενέργεια – και τυχόν ίχνη για τον εντοπισμό των δραστών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.