ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιρανός Υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης-θα εξαφανίσουμε το Ισραήλ θα εκπληρώσουμε τις προφητείες

1 min read

Θα το κάνουμε κόλαση,θα χτυπήσουμε αμερικανικές βάσεις.Σήμερα το Ισραήλ άκουσε τη φωνή των μαχητών μας στα σύνορα του

Ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν ο Hussein Salami, δήλωσε ότι το Ισραήλ άκουσε

σήμερα τη φωνή των στρατιωτών του ισλάμ στα σύνορά του και πρόσθεσε: « Θα παραγματοποιήσουμε την προφητεία του Ανώτερου Οδηγού εδώ και 20 χρόνια για την εξαφάνιση του Ισραήλ.

»Ο Salami υπογράμμισε ότι στο μέλλον ο ισλαμικός κόσμος θα είναι μάρτυρας νικών : « η Αμερική και το Ισραήλ οφείλουν να περιμένουν ήττες και δυσκολίες θα τους εκδιώκουμε παντού μέχρι αυτοί να εγκαταλείψουν τον μοσυουλμανικό κόσμο και τις υποθέσεις του. »

Ο ιρανός αξιωματούχος κάλεσε τις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν την περιοχή πριν να νικηθούν και ότι η αμερικανική παρουσία στη Συρία είναι παράνομη.Ο Salami τόνισε ότι το « ‘Iran είναι ικανό να κατστρέψει τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή και να μεταμορφώσει σε κόλαση το Ισραήλ « .Ο ίδιος εξήγησε ότι η ιρανική παρουσία στη Συρία δεν είναι στρατιωτική αλλά συμβουλευτική και ότι ο συριακός στρατός είναι ικανός να υπερασπιστεί τη χώρα του.

Και όλα αυτά μετά την κατάρριψη ενός ισραηλινού F-16 σήμερα από τη συριακή αεράμυνα και αφότου το Ισράηλ είπε ότι έριξε ένα ιρανικό drone που πετούσε στον ενέριο χώρο του.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.