ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η καλλονή σύζυγος του επιχειρηματία την πάτησε Πειστική, πονηρή αλλά στο τέλος εξαιρετικά άτυχη

1 min read

Η εντυπωσιακή γυναίκα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Οι φίλοι τους είχαν να λένε μόνο καλά λόγια για το ζευγάρι που έδειχνε αγαπημένο, σε κοινές εμφανίσεις.

Άφησε σύζυγο και μωρό στην πολυτελή μονοκατοικία τους για να πάει για… ψώνια, όμως δεν είχε σκοπό να επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ. Είχε προσχεδιάσει να πετάξει αεροπορικώς όχι μόνο σε άλλη χώρα αλλά και σε άλλη ήπειρο. Όμως τα αντανακλαστικά του συζύγου ματαίωσαν τα σχέδια της γυναίκας και μπλόκαραν την έξοδο της από την Ελλάδα.

Πρόκειται για μία υπόθεση που πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Ο λόγος για μία αλλοδαπή καλλονή, όπως περιγράφεται, παντρεμένη με Έλληνα επιχειρηματία.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την επίμαχη ημέρα το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας απουσίαζε στο ιδιωτικό σχολείο. Στην έπαυλη έμειναν ο μπαμπάς με το λίγων μηνών βρέφος τους.

Η ώρα περνούσε και η σύζυγος καθυστερούσε να επιστρέψει. Ο σύζυγος ανησύχησε από την πολύωρη απουσία της γυναίκας του και την κάλεσε στο τηλέφωνο. Τότε διαπίστωσε ότι το κινητό ήταν απενεργοποιημένο.

Την αναζήτησε στην ευρύτερη περιοχή, όμως κανείς δεν την είχε δει. Τελικά, ο επιχειρηματίας, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο της ήταν παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ανακάλυψε όμως ότι από το σπίτι έλειπαν και 10.000 ευρώ. 

Χωρίς περιστροφές, ο επιχειρηματίας με τους συμβούλους του, μετέβη στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και η σύζυγος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών, λίγο πριν την επιβίβαση της, σε πτήση με προορισμό άλλη ήπειρο.

Πάνω της, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, αστυνομικοί βρήκαν το ποσό των 10.000 ευρώ, σε μετρητά. Η υπόθεση όμως είχε και άλλη τροπή αφού μετά τα όσα συνέβησαν, το αρμόδιο Πρωτοδικείο εξέδωσε απόφαση και ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, απομακρύνοντας την γυναίκα από την πολυτελή συζυγική εστία, επιτρέποντας ωστόσο να επικοινωνεί με τα παιδιά της για λίγες ώρες την εβδομάδα. 

Η δικηγόρος του πατέρα αναφερόμενη στην υπόθεση, έκανε την εξής δήλωση: «Ορθώς το Δικαστήριο, στην προκειμένη περίπτωση, που δεν είναι και η μοναδική, ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, δεδομένου ότι είναι ο μόνος κατάλληλος που μπορεί, υπό τις συνθήκες της οριστικής διάσπασης της έγγαμης συμβίωσης, να εξασφαλίσει σταθερότητα και ασφάλεια, για την ομαλή και υγιή ανάπτυξη των ανήλικων τέκνων του.

Ο επιχειρηματίας και η ευρύτερη οικογένεια του, θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, Γεώργιο Μακρογιαννάκη και στον αξιωματικό υπηρεσίας βάρδιας, οι οποίοι έπραξαν τα μέγιστα προς ανεύρεση της μηνυομένης».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.