ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιράκ- Βίντεο σοκ: Εκατοντάδες άνδρες επιτίθενται σε 17χρονη κοπέλα για το ντύσιμό της

1 min read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα πλάνα που μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, με την επίθεση που δέχτηκε ένα ανήλικο κορίτσι στο Ιράκ, από εκατοντάδες άνδρες επειδή ήταν ντυμένη… «ανάρμοστα» σύμφωνα με τους ίδιους.

Ο όχλος κυνήγησε την 17χρονη L Tehrani, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια αγώνων μοτοσικλετιστών, επειδή όπως ισχυρίστηκαν αποσπούσε την προσοχή των οδηγών με το ντύσιμό της!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό κατέγραψε και δημοσίευσε στα social media αναβάτης μηχανής που βρισκόταν στο σημείο και θα έπαιρνε μέρος στον αγώνα.

Τρομαγμένο το κορίτσι που φορούσε φούστα και γιλέκο, τρέχει να σωθεί, ενώ φαίνεται να κρατάει στα χέρια της ένα χαρτομάντηλο. Μάλιστα, καθώς την κυνηγούσαν την έβριζαν και την φώναζαν «σκύλα». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, αναβάτες φαίνεται να την έχουν περικυκλώσει, ενώ ένας άνδρας την κλωτσάει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο φίλος της 17χρονης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και ξυλοκοπήθηκα άγρια από το πλήθος. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.