ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

20 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιπποκράτειο: Μαρτυρία-σοκ του γιατρού που κινδύνευσε να σκοτωθεί από ασανσέρ

1 min read

Ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής τραυματίστηκε σε ατύχημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας όταν έπεσε το ασανσέρ στο οποίο ήταν, από τον 4ο όροφο στο ισόγειο.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ωστόσο, ήρθε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.

Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά, αφού την ώρα που πήγαινε να βγει από το ασανσέρ, έπεσε η καμπίνα και του καταπλάκωσε το πόδι. Υπέστη κατάγματα και του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως λέει ο ίδιος στον ΑΝΤ1: “Πήγα να βγω από το ασανσέρ, είχα προφτάσει να βγάλω το δεξί μου πόδι έξω, το κορμό και το κεφάλι, με ανοιχτή την πόρτα έπεσε ο θαλαμίσκος κάτω και μου παρέσυρε το αριστερό πόδι, το οποίο εγκλωβίστηκε. Θα μπορούσαν να υπάρξουν θύματα. Ήταν θαύμα. Πώς δεν σκοτώθηκα, πώς δεν μου έκοψε το πόδι η καμπίνα. Δεν μπορεί με την οικονομική κρίση να σκοτώνονται άνθρωποι, τουλάχιστον αυτό το ασανσέρ πρέπει να αντικατασταθεί”, είπε ο διευθυντής της ουρολογικής.Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

H ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ιπποκράτειο: Μαρτυρία-σοκ του γιατρού που κινδύνευσε να σκοτωθεί από ασανσέρ

Την ίδια ώρα ο ΙΣΑ ζητά την αύξηση της χρηματοδότησης των δημόσιων νοσοκομείων, την στελέχωσή τους με προσωπικό και τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογικής και κτιριακής υποδομής τους προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού και των ασθενών.

Δημοσίευση στα Social Media