ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

iPhone Xs! Ρεκόρ πωλήσεων πριν καν… κυκλοφορήσει

1 min read

Στις 28 Σεπτεμβρίου φτάνουν στην Ελλάδα τα νέα iPhone και το μοντέλο Xs έχει ήδη κάνει ρεκόρ! Μόνο σε διάστημα τριών ημερών έγιναν ούτε μια, ούτε δυο αλλά 10.000 προπαραγγελίες για ένα iPhone Xs ή Xs Max.

Οι προπαραγγελίες για τα νέα smartphone της Apple ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με την Καθημερινή αμέσως επικράτησε… πανικός για μια συσκευή. Μόνο την Παρασκευή, λοιπόν, διατέθηκαν σχεδόν 6 εκατ. ευρώ από Έλληνες καταναλωτές που ήθελαν να προπαραγγείλουν το νέο iPhone ώστε να είναι από τους πρώτους που θα το πάρουν στα χέρια τους όταν θα διατεθεί στην ελληνική αφορά στις 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 65% των παραγγελιών αυτών αφορά στο iPhone Xs Max, η τιμή του οποίου θα κυμαίνεται από τα 1.300€ έως τα 1.600€, ανάλογα με τη χωρητικότητά του.

Συνολικά, μέχρι και χθες Δευτέρα (24.09.2018), υπολογίζεται πως οι Έλληνες καταναλωτές διέθεσαν 15 εκατ. ευρώ για να προπαραγγείλουν ένα νέο iPhoneκαι να είναι από τους… τυχερούς που θα πάρουν το πολυπόθητο smartphone την προσεχή Παρασκευή, όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι έχει ήδη δεσμευτεί, μέσω των προπαραγγελιών, σχεδόν το σύνολο της πρώτης φουρνιάς των νέων iPhone που προορίζονται για την Ελλάδα. Στελέχη των επιχειρήσεων λιανικής ανέφεραν ότι η ζήτηση για το iPhone Xs είναι αυξημένη κατά 30% σε σχέση με το μοντέλο iPhone X που παρουσίασε η Apple πέρυσι.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.