ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΗΠΑ: Μετά το Roosevelt, κρούσματα κορονοϊού και σε αντιτορπιλικό του πολεμικού ναυτικού

1 min read

Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με την καθαίρεση του κυβερνήτη του αεροπλανοφόρου Roosevelt, Μπρετ Κρόζιερ, ο οποίος απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του επειδή αποκάλυψε στα μμε ότι δεκάδες ναύτες είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε σήμερα πως έχει εκδηλωθεί μία εστία κορονοϊού σε ένα αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζόναθαν Χόφμαν, μιλώντας κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, επιβεβαίωσε το κρούσμα στο πλήρωμα του αντιτορπιλικού Kidd, του οποίου την ύπαρξη μετέδωσε για πρώτη φορά το πρακτορείο Reuters.

Στο τηλεγράφημά του το Reuters επικαλείτο αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι τόνιζαν πως περισσότεροι από δώδεκα ναύτες είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Ο Χόφμαν πάντως ερνήθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις σχετικά με κάποιον συγκεκριμένο αριθμό κρουσμάτων στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ωστόσο τόνσιε πως ένα από τα μέλη του πληρώματός του που προσβλήθηκαν διακομίσθηκε με ιατρικά μέσα από το σκάφος, το οποίο σταμάτησε τις επιχειρήσεις του και ανέκρουσε πρύμναν προς ελλιμενισμό.

Καθημερινή με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.