ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιντλίμπ: Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής drones και εκρηκτικών των τζιχαντιστών (pics)

1 min read

Στις 18 Αυγούστου, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια ισχυρή επίθεση στην επαρχία του Ιντλίμπ, χτυπώντας τις θέσεις των τζιχαντιστών ανταρτών κοντά στο Τζαμπάλ Κάγιαμπα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Anna News, Oleg Blokhin, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στόχευσε συγκεκριμένα ένα υπόγειο εργοστάσιο και αποθήκη που ανήκει στην τζιχαντιστική ομάδα, Hay’at Tahrir Al-Sham (HTS), στην πόλη Haranbush της επαρχίας του Ινλίμπ.

Ο Blokhin ανέφερε ότι το υπόγειο εργοστάσιο χρησιμοποιήθηκε από την Hay’at Tahrir Al-Sham για την παραγωγή drone και άλλων τύπων όπλων, συμπεριλαμβανομένων ζωνών αυτοκτονίας.

Η επίθεση της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήρθε σε αντίποινα για τις πολλές απόπειρες επίθεσης των τζιχαντιστών ανταρτών στην αεροπορική βάση Hmeimim στην επαρχία της Λατάκειας.

Η ομάδα Hay’at Tahrir Al-Sham και οι τζιχαντιστές σύμμαχοί της προσπάθησαν επανειλημμένα να βομβαρδίσουν την αεροπορική βάση Hmeimim χρησιμοποιώντας αυτά τα οπλισμένα drones, παρά το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας τους.

Ο ρωσικός στρατός είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα τους τζιχαντιστές αντάρτες να μην ξεκινήσουν αυτές τις επιθέσεις. Ωστόσο, έχουν γίνει μηνιαία «ρουτίνα».

Πηγή: almasdarnews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.