ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ινστιτούτο αισθητικής: Σοκάρει εργαζόμενη «Με έβαζαν με απειλές να δουλεύω 12ωρα

1 min read

Ινστιτούτο αισθητικής: Για άθλιες συνθήκες εργασίας σε πολύ γνωστό ινστιτούτο αισθητικής του Συντάγματος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν δεκάδες καταγγελίες από πελάτες που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα αισχρής απάτης, κάνει λόγο, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, πρώην εργαζόμενη.

«Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα, και έκλαιγα πάνω από τους πελάτες» αναφέρει στο σοκαριστικό βίντεό της η πρώην υπάλληλος αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω «δερματολογικό κέντρο», αν και δέχεται καταιγισμό καταγγελιών, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, καθώς έχει βρει το «παράθυρο» αλλάζοντας συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία.

«Οι πελάτες έρχονταν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν laser και τους εξυπηρετούσαμε στις 8 το βράδυ» αναφέρει σε άλλο σημείο η δύστυχη πρώην εργαζόμενη , προσθέτοντας ότι η γραμματεία έκλεινε δέκα ραντεβού για την ίδια ώρα. Η αισθητικός προειδοποιεί τους ανυποψίαστους να «μην πέσουν σε αυτή την παγίδα».

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν» συνεχίζει. Και προσθέτει: «Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονίκη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.