ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ηλεκτρικά λεωφορεία «made in Turkey» κατακτούν την ΕΕ!

1 min read

Ανάρπαστα γίνονται καταπώς φαίνεται στις αγορές της γηραιάς ηπείρου τα λεωφορεία που παράγει η τουρκική εταιρία Karsan, η οποία εδρεύει στην Προύσα, καθώς οι παραγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Μόνο εντός του 2021 αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα της εταιρίας άγγιξαν τα 127.000.000 ευρώ, με το 70% του ποσού να προέρχεται από τις «μπίζνες» της φίρμας στο εξωτερικό!

Όπως δήλωσε μάλιστα εσχάτως ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Οκάν Μπας, μέσα σε διάστημα τριών ετών έχουν παραδοθεί επί ευρωπαϊκού εδάφους 306 ηλεκτρικά λεωφορεία της Karsan, τα οποία έχουν ενταχθεί στον συγκοινωνιακό στόλο 16 χωρών, παρέχοντας σε καθημερινή βάση «πράσινες» μετακινήσεις σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Καλύτεροι πελάτες της τουρκικής Karsan έως σήμερα έχουν αποδειχθεί χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ρουμανία και η Πορτογαλία, ενώ πρόσφατα στη λίστα αυτή μπήκε και η Ιταλία, η οποία θέλησε να εντάξει στον μεταφορικό της στόλο 32 ηλεκτρικά λεωφορεία για τα οποία ήδη έχει γίνει παραγγελία προς την τουρκική πλευρά.

Η βιομηχανία κατασκευής λεωφορείων της γείτονος τονίζει με όλους τους τρόπους πως κατά το έτος που διανύουμε αναμένεται να λάβει παραγγελίες και από άλλες ευρωπαϊκές αγορές – γεγονός που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο.

Πηγη newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.