ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιερέας πουλούσε φρικιαστικά βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση νεογέννητων

1 min read

Εξαρθρώθηκε μεγάλου κυκλώματος

Αστυνομικοί υποδύθηκαν τους παιδόφιλους προκειμένου να εξαρθρώσουν το κύκλωμα

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι παιδιά και βρέφη έγιναν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στην Ιταλία προκειμένου να διανέμεται σε ανώμαλους πελάτες υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η ιταλική αστυνομία προχώρησε σήμερα σε τρεις συλλήψεις και σε 26 εφόδους σε επτά διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, με στόχο την εξάρθρωση δικτύου παιδικής πορνογραφίας το οποίο δρούσε στο διαδίκτυο.

Συνελήφθη ένας ιερέας στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών έξω απο το Μπάρι και, στη βόρεια περιφέρεια του Πεδεμοντίου, ένας νέος ο οποίος, όταν ακόμη ήταν ανήλικος, είχε δημιουργήσει ιστοσελίδα επί πληρωμή για ανταλλαγή του παιδοπορνογραφικού υλικού.

Συνολικά εστάλησαν 26 δικαστικές κλήσεις σε απολογία για κατοχή και ανταλλαγή παιδοπορνογραφικού υλικού, ενώ κατασχέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι έρευνες διήρκεσαν οκτώ μήνες και οι αστυνομικοί υποδύθηκαν τους παιδόφιλους για να μπορέσουν να συλλέξουν πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, «ορισμένες από τις εικόνες είναι φρικιαστικές, με σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και νεογέννητων παιδιών». «Για να μπορέσουν να ελέγξουν όλο το υλικό που κατασχέθηκε σήμερα, οι αστυνομικοί και οι δικαστικοί θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο εβδομάδες», γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.