ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιδρύθηκε «Ακαδημία του Σεξ» στην Αθήνα: Δείτε τον κύκλο μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου!

1 min read

Τα πρώτα του βήματα κάνει στην Αθήνα το σχολείο του σεξ, απευθυνόμενο σε άτομα σεξουαλικά υγιή, που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία.

Συγκεκριμένα, τη σειρά σεμιναρίων που προσφέρεται σε «σε τιμή γνωριμίας», μπορούν παρακολουθήσουν γυναίκες, άντρες, αλλά και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες ή αυτισμό.

Σε αυτούς, το σεμινάριο υπόσχεται «να διδάξει περιζήτητες τεχνικές σεξ και σου δίνει τα κλειδιά, τα εργαλεία, για να κατευθυνθείς από το επίπεδο ηδονής 1 στο επίπεδο ηδονής 10».

Το σεμινάριο ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου στο κλαμπ Lohan, από την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη και εξειδικευμένους συνεργάτες: Sex coaches, σεξολόγοι, gay/ bi coaches, δασκάλες τάντρα, γυναικολόγοι, νευροβιολόγοι, exotic dancer (για μαθήματα στριπτίζ), mistress (για κοινό με BDSM σεξουαλικότητα), σεξουαλικοί βοηθοί (οι οποίοι ειδικεύονται στο σεξ των ΑΜΕΑ και των αυτιστικών) κλπ.

Αναλυτικά, τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το πρώτο σχολείο για το σeξ στην Ελλάδα:

13 Iανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένες» και 14 Ιανουαρίου 2018 «Το σεξ για προχωρημένους»:

Η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη παρουσιάζει σε δύο workshop, ένα για γυναίκες και ένα για άντρες, τις μυστικές τεχνικές του sex και τα καλύτερα και πιο ακριβοπληρωμένα μέχρι σήμερα μυστικά του sex coaching. Δυνατές τεχνικές στοματικού σeξ, παραλλαγές στάσεων, τεχνικές προκαταρκτικών και ερωτικό μασάζ για το μόριο και για το αιδοίο… Θα τις δεις σε σκίτσα στο power point και η πρακτική γίνεται πάνω σε ομοιώματα τα οποία δίνονται μέσα στην αίθουσα του workshop.

27 Ιανουαρίου 2018 «Μαθήματα στριπτίζ»

Το τέλειο δώρο για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου που έρχεται, είναι να χαρίσεις στον εραστή σου ένα αργό, βασανιστικό, πολύ ερωτικό στριπτίζ. Σε αυτό το workshop, αποκλειστικά για γυναίκες, θα μάθεις, βήμα βήμα, πώς.

Πώς να ανεβάσεις θηλυκή ενέργεια, πώς κινείσαι αισθησιακά, πώς στήνεις το σώμα σου ερωτικά, πώς χορεύεις σέξι, πώς βγάζεις ένα- ένα τα ρούχα σου στον ρυθμό της μουσικής, και τέλος, πώς κάνεις το περίφημο lap dance, πάνω στα πόδια του.

Ακολουθώντας τις υποδείξεις της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη και τις χορογραφίες της συνεργάτιδάς της Evita, η οποία είναι έμπειρη, επαγγελματίας στρίπερ, θα δεις ότι το να κάνεις στριπτίζ, τελικά δεν είναι δύσκολο όπως νόμιζες.

10 Φεβρουαρίου 2018 «Αρσενική Σεξουαλική Ενέργεια»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σεξουαλικές και ερωτικές σχέσεις στις μέρες μας, είναι ότι οι γυναίκες έχουν αναπτύξει την αρσενική τους ενέργεια, και οι άντρες την θηλυκή τους ενέργεια. Κι έτσι κανείς δε γίνεται ερωτεύσιμος για το άλλο φύλο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σεξολόγος sex coach και ειδικευόμενος της Ψυχιατρικής Θεόφιλος Καλλιτσάρης, δίνει στους άντρες τις απόκρυφες ασκήσεις του ταοϊσμού και του Kung Fu, που εκτοξεύουν την αρσενική ενέργεια αλλά και μεθόδους προχωρημένου squirting. Το σεμινάριο απευθύνεται σε straight άντρες και στην αίθουσα γίνεται επίδειξη με ηθοποιούς.

17 Φεβρουαρίου 2917 «Η μοντέρνα σεξολογία και η ανατολίτικη τέχνη του έρωτα»

Η σεξοθεραπεύτρια και δασκάλα τάντρα Julia Kolozvari, συνδιάζει τις γνώσεις των δυο επαγγελμάτων της για να γυμνάσουμε τους μυς του περίνεου. Δίνει συγκεκριμένες ασκήσεις που θα βοηθήσουν τις γυναίκες να σταματήσουν την χαλάρωση του κόλπου, και τους άντρες να ελέγχουν πλήρως την στύση τους.

Πρόκειται για το σημαντικότερο σεμινάριο για να ξεκινήσει από το τάντρα, (θα ακολουθήσουν και άλλα στο sex academy, αλλά είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσει κάποιος αν δεν έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμενο).

Κατά τη διάρκεια αυτού του workshop, το οποίο απευθύνεται εξίσου σε ζευγάρια και σε singles, θα εξερευνήσουν επίσης την ταντρική προσέγγιση του ερωτισμού και θα δώσουν τα βασικά, δυνατά εργαλεία του τάντρα, που θα αλλάξουν για πάντα αυτό που πιστεύατε μέχρι σήμερα ότι είναι μια ερωτική εμπειρία.

Με ανάλογα μαθήματα θα συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι και όσοι αποφοιτήσουν από το πρώτο εξάμηνο, θα εισαχθούν στο δεύτερο, ο οποίο θα έχει ακόμα πιο δύσκολο αντικείμενο, όπως το«Πώς να χειριστείτε τον εαυτό σας σε ερωτική συνεύρεση άνω των έξι ατόμων» ή «Ο τρίτος άνθρωπος στην σχέση: Πώς να αξιοποιήσετε την ύπαρξη ενός μπαλαντέρ» κλπ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.