ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ίδιες εντολές σε όλο τον κόσμο: Μην ενοχλείτε τους μουσουλμάνους στο Ραμαζάνι

1 min read

Τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα με τους μουεζίνηδες και τα τζαμιά, την ίδια ώρα που έκλειναν τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, συμβαίνουν και στην Γαλλία.

Στην Ελλάδα σήμερα λειτουργούν εκατοντάδες παράνομα τζαμιά, αλλά δεν έχει γίνει ούτε μία παρέμβαση της Αστυνομίας κατόπιν άνωθεν εντολών. Υπάρχει κεντρική κατεύθυνση που δίνει τις εντολές και αυτό αποδεικνύεται από τις εντολές που πήρε η Γαλλική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα εσωτερικό έγγραφο της Γαλλικής αστυνομίας που διέρρευσε στον τύπο καλεί άπαντες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση στην αντιμετώπιση περιστατικών που αφορούν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού του Ισλάμ, που ξεκίνησε στις 23 Απριλίου. Το έγγραφο, με ημερομηνία 24 Απριλίου, στάλθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Calvados σε όλα τα τμήματα της αστυνομίας της περιοχής, η οποία βρίσκεται στη Νορμανδία. Αντίγραφο αποκαλύφτηκε από την εφημερίδα Le Parisien.

Ζητείται στο έγγραφο από την αστυνομία να παρέμβει μόνο σε περιπτώσεις «επιθέσεων εναντίον ανθρώπων» κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού και τονίζει ότι η αστυνομία δεν πρέπει να αναλάβει δράση σε «γειτονιές που έχουν υψηλή συγκέντρωση ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού», όπως «έλεγχος μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί για φαγητό μετά το ηλιοβασίλεμα» κατά παράβαση του lockdown και των μέτρων απομάκρυνσης που αποσκοπούν στην καταπολέμηση η εξάπλωση του COVID-19.

Αστυνομικές ενώσεις της Γαλλίας είναι εξοργισμένες γιατί την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αυξάνει τις τιμωρίες για όσους Γάλλους παραβιάζουν το lockdown. «Σε αντίθεση με όσα έχει δηλώσει και επαναλάβει η κυβέρνηση, αυτό το σημείωμα αποδεικνύει ότι η αστυνομία έχει οδηγίες να μην μεταβούν σε συγκεκριμένες περιοχές», δήλωσε ο Fabien Vanhemelryck, εκπρόσωπος της αστυνομικής ένωσης Alliance.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.