ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ιανός: Η λίστα με τα σχολεία που κλείνουν λόγω του μεσογειακού κυκλώνα

1 min read

 μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και «χτυπά την πόρτα» των νησιών του Ιονίου με πολύ δυνατές ριπές ανέμου, καθώς και σε παραλιακές περιοχές της Ηλείας. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, η κακοκαιρία κινείται προς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο όπου θα βρεθεί τις πρωινές ώρες αύριο, ενώ η τροχιά που θα ακολουθήσει παραμένει αβέβαιη, με το πιθανότερο σενάριο να στραφεί νότια προς την Κρήτη.

Τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, αύριο Παρασκευή λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν τα νησιά.

Κλειστές θα μείνουν την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020, όλες οι σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων, στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας.

Όλοι οι δήμοι, εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για το θέμα.

Πρόκειται για τους δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας και Γορτυνίας.

Η απόφαση αφορά και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τις δομές των ΚΔΑΠ.

Οι δήμαρχοι, καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε Αργολίδα και Κορινθία, αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Όλοι οι δήμοι εξέδωσαν ή εκδίδουν ανακοινώσεις για το κλείσιμο λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός» που θα πλήξει την περιοχή.

Αφορά την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπως επίσης τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τις δομές ΚΔΑΠ.

Μιλάμε για τους δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας (Αργολίδα), Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βέλου-Βόχας, Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία).

Δεν έχει ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής, κάτι, για Αρκαδία και Λακωνία.

Κλειστά θα είναι αύριο Παρασκευή όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί και δομές πρόνοιας στους Δήμους,  Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Βέλου- Βόχας, ΛουτρακίουΝεμέας και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Κορινθία. Δηλαδή, κλειστά τα σχολεία σ’ όλους τους δήμους της Π.Ε. Κορινθίας. Κλειστά τα σχολεία σ’ όλη την Αργολίδα, με αποφάσεις που υπέγραψαν οι Δήμαρχοι.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου που ελήφθη πριν από λίγο, θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Νομό, για την προστασία των παιδιών από το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.