ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ζωή συνεχίζεται στα καμένα- Λουόμενοι κάνουν το μπάνιο τους στο λιμανάκι της Ραφήνας [εικόνες]

1 min read

Περίπου μία εβδομάδα μετά την εθνική τραγωδία και τους δεκάδες νεκρούς στο Μάτι, λουόμενοι πηγαίνουν ξανά στο σημείο απ΄ όπου πέρασε η φωτιά, για να κάνουν το μπάνιο τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που κάποιοι άνθρωποι παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους ή ψάχνουν ακόμη συγγενείς και φίλους που αγνοούνται ακόμη από την πύρινη λαίλαπα, άλλοι έχουν επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά τους.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις παρακάτω εικόνες, καθώς σήμερα το λιμανάκι της Ραφήνας γέμισε με λουόμενους που πήγαν εκεί για να κάνουν το μπάνιο τους.




Ωστόσο,οι στιγμές στην παραλία δεν θα είναι πια οι ίδιες γι αυτούς, καθώς την θέση του καταπράσινου τοπίου έχει πάρει το καμένο έδαφος και τα μαύρα δέντρα που περιβάλλουν την παραλία.

Παρά το σκοτεινό τοπίο πάντως, πολλοί ήταν αυτοί που βούτηξαν στην θάλασσα, ενώ άλλοι έβαλαν τις πετσέτες τους στην άμμο για να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Επίσης υπήρξαν και άνθρωποι που πριν κατεβούν στο άλλοτε όμορφο λιμανάκι, κοντοστάθηκαν και κοίταξαν γύρω τους το καμένο τοπίο, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της τραγωδίας που συνέβη στην περιοχή.

Φωτογραφίες: INTIME NEWS- ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.