ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η «Yeni Safak» θεωρεί πρόκληση την κατάθεση στεφάνου από τον Δένδια στο Μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων!

1 min read

Οι Τούρκοι ψάχνουν απεγνωσμένα ελληνικές «προκλήσεις», προκειμένου να δικαιολογήσουν τις δικές τους, απαράδεκτες κινήσεις. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να χαρακτηρίσουν πρόκληση την κίνηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στο Ερεβάν.

Συγκεκριμένα, για «πρόκληση» έκανε λόγο η «Yeni Safak», γράφοντας ότι η κίνηση αυτή προκαλεί νέα ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας!

Πριν από το επίσημο πρόγραμμα και τις συναντήσεις του με τους Αρμένιους αξιωματούχους, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε το Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς το 1915, κατέθεσε στεφάνι και υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών.

Στη συνέχεια αναχώρησε για την έδρα της αρμενικής κυβέρνησης, όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Ζοχράμπ Μνατσακανιάν και τον πρωθυπουργό Νικόλ Πασινιάν.

Και όλα αυτά ενώ μόλις πριν από λίγες ώρες η Τουρκία είχε υποβάλει τον Νίκο Δένδια και την ελληνική διπλωματική αποστολή που είχε επισκεφθεί το Ιράκ σε ένα απίστευτο καψώνι, υποχρεώνοντάς τους να κάνουν κύκλους στον αέρα με το κυβερνητικό αεροσκάφος επί 20 λεπτά!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.