ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

1 min read

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και με την αστυνομοκρατία των αλβανικών αρχών, αλλά και των ΜΑΤ του Τσίπρα τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες το 40ημερο μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, τον Χριστόφορο Τσάγκα και άλλους Συναγωνιστές κατάφερε να περάσει στην Βόρειο Ήπειρο λόγω της ιδιότητας του ευρωβουλευτή και το διπλωματικό του διαβατήριο.

Θυμίσουμε ότι την ίδια ώρα οι αλβανικές αρχές σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ του Τσίπρα απώθησαν, μπλόκαραν και χτύπησαν τους εκατοντάδες Έλληνες που θέλησαν να βρεθούν στις Βουλιαράτες για να τιμήσουν τον Ήρωα.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριου το μνημόσυνο τελέστηκε από συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο πάνω από τον τάφο του.

Η τραγική μητέρα του ήρωα Κατσίφα ξέσπασε κατά των ανθελλήνων: «Είμαι πολύ λυπημένη, τα σκυλιά δεν άφησαν αδέρφια μας τους Έλληνες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου μου! Γιατί μας κόβουν τα δικαιώματά μας;».

Η οικογένεια του Εθνομάρτυρα υποδέχτηκε με θέρμη την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής και οι Συναγωνιστές από την πλευρά τους αφού εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια, τόνισαν πως η θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα για την γη της Βορείου Ηπείρου δεν θα πάει χαμένη!

 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.