Οι βουλευτές της Ν.Δ. συμφώνησαν ΟΛΟΙ να γεμίσει η Ελλάδα με ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Newskamatero

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καθησύχασε τους βουλευτές, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα υπάρξει ισοκατανομή των 20.000 ατόμων, κυρίως οικογενειών.

Όπως είπε, 10.000 εξ αυτών θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία και 10.000 σε δομές που θα έχουν τις στοιχειώδεις υποδομές δηλαδή, θα πληρούν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση ανέφερε πως «το κλίμα ήταν εξαιρετικά καλό γιατί δόθηκε σε όλους τους βουλευτές η δυνατότητα να τοποθετηθούν και να θέσουν τις ερωτήσεις τους, στις οποίες ο υπουργός απάντησε μία προς μια».

Μάλιστα κατέληξε πως «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από βουλευτές αναφορικά με τις περιφέρειες στις οποίες εκλέγονται και θα τους φιλοξενήσουν, από τη στιγμή μάλιστα που ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ισοκατανομή».

Τί σημαίνει αυτό; Οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν αντιτίθενται στον εποικισμό της χώρας από λαθροεισβολείς, η μόνη τους έγνοια ήταν να υπάρξει… ισοκατανομή.

Τί άλλο θέλει ο κόσμος για να αντιληφθεί ότι η Νέα Δημοκρατία σε τίποτα δεν διαφέρει από τον ΣΥΡΙΖΑ και την φιλο-μεταναστευτική του πολιτική;

Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει αποθήκη ψυχών. Οι αλλοδαποί θα πρέπει να κρατηθούν εκτός του κοινωνικού μας ιστού και να απελαθούν αφού κρατηθούν σε κλειστά κέντρα κράτησης. Αλλιώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για αλλοίωση της ταυτότητος και της σύστασης του έθνους μας…

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαίρι την Τρίτη

Αραιές νεφώσεις αναμένονται την Τρίτη στην Εύβοια και στην Κρήτη, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ στα περισσότερα άλλα μέρη ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 12 έως 27, στα δυτικά ηπειρωτικά από […]