ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τρίπολη απελευθέρωσε εκατοντάδες τρομοκράτες της ISIS: Φόβοι για ενδεχόμενη απόπειρα εισόδου στην Ελλάδα

1 min read

Εκατοντάδες ισλαμιστές τρομοκράτες της ISIS και της al-Qaeda από δύο φυλακές σε  Sorman και Subrata απελευθέρωσε το καθεστώς της Τρίπολης.

Ως αιτιολογία στάθηκε υποτιθέμενη εξέγερση  που οδήγησε εκατοντάδες εξτρεμιστές μουσουλμάνους της ISIS να δραπετεύσουν ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης όμως λέει πως πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια της Τρίπολης.

Συνολικά όπως αναφέρεται έχουν φύγει 549 εξτρεμιστές μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι άγνωστο εάν θα παραμείνουν στην Λιβυή ή αν επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, μετά την αδιανόητη προσφορά της Ελλάδας στην ΕΕ να γίνει η Κρήτη «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» για τους παράνομους μετανάστες που θα έρχονται από τη Λιβύη!

Σε αυτή την αδιανόητη κίνηση εκ μέρους της Ελλάδας, η κυβέρνηση συμφώνησε να διαθέσει  λιμάνι της για για την υποδοχή αλλοδαπών κάνοντας διπλωματική πηγή των Βρυξελλών να χαρακτηρίσει την προσφορά της Αθήνας ως «γενναιόδωρη»!

Συμφωνήθηκε ότι οι υποτιθέμενοι «διασωθέντες» θα διανέμονται στη συνέχεια σε όλες τις χώρες που θα παρέχουν εναέρια ή πλωτά μέσα στην επιχείρηση, βέβαια αν κρίνουμε από τη διστακτικότητα των χωρών να γίνουν «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» και την πλήρη άρνησή τους να δεχθούν οποιοδήποτε μετανάστη από τα ελληνικά νησιά, αυτό αποτελεί περισσότερο ευχή παρά πραγματικότητα.

Η Ελλάδα θα μπορεί ανά τέσσερις μήνες να αποσύρει το λιμάνι της από τον ρόλο αυτό, αν κρίνει ότι επιβαρύνεται δυσανάλογα. Το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους.

Τώρα με εκατοντάδες τρομοκράτες της ISIS ελεύθερους το ερώτημα γίνεται κρίσιμο: Τι θα γίνει ένα αυτοί επιχειρήσουν να έρθουν στην Ελλάδα ως “πρόσφυγες”;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.