ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τουρκία παρέλαβε την πρώτη παρτίδα βελτιωμένων φονικών drones Kargu 2

1 min read

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν παραλάβει την πρώτη παρτίδα παραγωγής των εγχώριων αυτόνομων, φονικών drones Kargu 2, ο Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε στις 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το «Air Recognition», το συμβόλαιο μεταξύ της Προεδρίας Αμυντικής Βιομηχανίας και της εταιρείας STM περιλαμβάνει την παράδοση 356 Kargu 2, με αυξημένες ικανότητες σε σχέση με την αρχική έκδοση. Το Kargu 2 έχει τέσσερις έλικες, ζυγίζει 6,2kg, αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 72km/h, μπορεί να δράσει ως μέρος ενός ευρύτερου σμήνους και ελέγχεται από ένα άτομο.

Τα μίνι drones της οικογένειας Kargu διαφημίζονται από τη STM ως χρήσιμα για επιχειρήσεις αντιτρομοκρατικές και ασύμμετρου πολέμου, τόσο εναντίον στατικών όσο και κινούμενων στόχων (ανθρώπων, οχημάτων κ.ά.). Διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και αλγόριθμους βαθιάς μάθησης. Μπορούν να λειτουργήσουν τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, να κάνουν πλήγματα ακριβείας, να χρησιμοποιήσουν διάφορα οπλικά συστήματα και αυτοκαταστρέφονται αν χρειαστεί. Το Kargu 2 έχει εμβέλεια 5km και αυτονομία 10 λεπτών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.