ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τουρκία έτοιμη για «ολοκληρωτικό πόλεμο»: «Θα πέσουν ευρωπαϊκές κυβερνήσεις – Θα αποσταθεροποιηθούν οικονομίες»

1 min read

Δεν σταματούν οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκική κυβέρνηση σχετικά με το προσφυγικό και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Έβρο αλλά ίσως ακόμα καλύτερα διαφαίνεται το νεο-οθωμανικό σχέδιο που η κυβέρνηση Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή.

Έτσι ο υπερ-ομιλιτικός Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε συνεντευξή του σε τουρκικά ΜΜΕ εκτός των όσων ανέφερε χθες αποκάλυψε ότι οι μετανάστες και πάσης φύσεως αλλοδαποί που θα περάσουν στην Ευρώπη θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο! Και συνέχισε αναφέροντας ότι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πέσουν, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό. 

Φαίνεται ότι οι Τούρκοι είναι πλέον αποφασισμένοι να τα “παίξουν όλα για όλα” με όπλο την εισβολή που ξεκίνησε στον Έβρο από μέρους τους.

“Είναι μόνο η αρχή”

Γι αυτό χθες δήλωσε ότι αυτό που γίνεται στον Έβρο είναι μόνο η αρχή. Αναλυτικότερα ανέφερε «αυτό είναι μόνο η αρχή. Κοιτάξτε, εμείς πέρυσι πιάσαμε 451.000 παράτυπους μετανάστες. Τώρα ο καιρός είναι ζεστός. Όσο πάει και ζεσταίνει. Στον Έβρο, με την Ελλάδα μάς χωρίζει μία συνοριακή γραμμή πάνω από 200 χιλιόμετρα. Δυστυχώς φέτος στα Βαλκάνια υπήρξε ανομβρία. Σε κάποια μέρη (του Έβρου) η στάθμη από τη βροχή έπεσε στα 40 με 45 εκατοστά. Αυτό τι σημαίνει; Ότι με τα πόδια σας εύκολα μπορείτε να περάσετε.

Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να τους συγκρατήσει στα σύνορα. Να δείτε τι έχει να γίνει μετά. Δεν είναι μόνο ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και τι θα γίνει μετά».

Δημοσίευση στα Social Media