ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τουρκία ξεκινά διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για την αγορά LNG

1 min read

Η εφημερίδα Dunya, επικαλούμενη δικές της πηγές, ανέφερε ότι η Τουρκία θέλει να αγοράσει υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από τις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ουάσιγκτον για αυτό το θέμα.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι, παρά την απουσία απειλής για την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου από την Τουρκία, οι αρχές της χώρας λαμβάνοντας υπόψη την περσινή κατάσταση, κατά την οποία παρουσιάστηκαν προβλήματα στην κατανάλωση φυσικού αερίου κατά τους χειμερινούς μήνες, αποφάσισε να στραφεί στην αγορά υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Για μεγαλύτερη επάρκεια στη χώρα και προκειμένου να δείξει τη διαφοροποίηση των προμηθειών της σε αέριο, η Άγκυρα αποφάσισε να διαπραγματευτεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την αγορά LNG.

«Οι πηγές από τις  οποίες πληροφορήθηκε ο Dunya ανέφεραν ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την αγορά υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τις ΗΠΑ. Στις συναντήσεις αυτές έγινε γνωστό ότι στην ατζέντα βρισκόταν και ένα μοντέλο με εγγύηση του δημοσίου», σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.