ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

12 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η super league θέλει να γίνει η 17η αγωνιστική και ζητά συνάντηση με την ΚΕΔ

1 min read

Το Δ.Σ. της Super League ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 με τους συλλόγους που έδωσαν το παρών  να εκφράζουν ομόφωνα την επιθυμία τους να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, έπειτα από την αποχή που έχουν αποφασίσει οι διαιτητές.

Από το Δ.Σ. απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους διαιτητές, ο Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του Αχιλλέα Μπέου. Η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει, ενώ από τη μεριά του ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο στο Δ.Σ.) μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη.

H Superleague προτίθεται να ασκήσει πιέσεις προκειμένου να αποσυρθούν οι μηνύσεις, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και η σκέψη διεξαγωγής όλων των αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής με ξένους διαιτητές. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς απαιτούνται πολλά χρήματα.

Δημοσίευση στα Social Media