ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η στάση του τρόμου στην εθνική οδό Το εφιαλτικό 221ο χλμ και ο ληστής με το μαχαίρι

1 min read

Μέσα σε λίγες ημέρες έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τρεις ληστείες στο ίδιο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Σε στάση του τρόμου για τους διερχόμενους οδηγούς έχει εξελιχθεί το πάρκινγκ στο 221ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Στυλίδας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Όσοι είχαν την ατυχία το τελευταίο διάστημα να σταματήσουν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα έπεσαν θύματα ληστείας περιγράφοντας ως δράστη έναν νεαρό αδύνατο με κουκούλα και μαχαίρι που αρπάζει ότι βρει μέσα από τα αυτοκίνητα.

Χθες το απόγευμα (9/3/2023) το σκηνικό επαναλήφθηκε όταν μια οικογένεια με οδηγό έναν 30χρονο και συνεπιβάτες τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του σταμάτησαν στο συγκεκριμένο πάρκινγκ.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά αφού κατέβηκαν από το αυτοκίνητο όταν ο άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, αιφνιδιάζοντας τον 30χρονο και του άρπαξε μια τσάντα μέσα στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια μάρκας Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα έγγραφα, συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

Όταν ο 30χρονος προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, εκείνος τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή πηδώντας την περίφραξη της εθνικής. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και ο 30χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Εφιαλτικές στιγμές για παρέα φοιτητών

Στις 23 Φεβρουαρίου τον τρόμο έζησε και μια παρέα φοιτητών που είχαν την ατυχία να σταματήσουν στο ίδιο πάρκινγκ περίπου στις 8 το βράδυ.

Θύματα δύο φοιτήτριες και δύο φοιτητές, που μόλις είχαν σταματήσει και πήγαν στην τουαλέτα.

Ξαφνικά εμφανίστηκε ο δράστης έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξε τις τσάντες των κοριτσιών με χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Όταν ένα από τα αγόρια επιχείρησε να τον σταματήσει ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή περνώντας και πάλι πίσω από τον φράχτη.

Τρίτο περιστατικό σε λίγες ημέρες

Στις 16 Φεβρουαρίου, ένας άλλος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Και πάλι ο δράστης έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και του άρπαξε το τσαντάκι που μέσα είχε πάνω από 5.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την κλοπή αφού βγήκε από την τουαλέτα και είδε σπασμένο το αυτοκίνητό του.

Άφαντη η Αστυνομία

Παρά τα επανειλημμένα περιστατικά στο ίδιο σημείο δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για την προστασία των διερχόμενων οδηγών.

Το ΑΤ Στυλίδας που έχει δεχθεί τις περισσότερες καταγγελίες φαίνεται να αδρανεί ενώ γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει.

Παράλληλα δεν έχει ληφθεί κανένα προληπτικό μέτρο όπως να κλείσει το συγκεκριμένο πάρκινγκ μέχρι να συλληφθεί ο δράστης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.