ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές καθώς κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ εν μέσω του σκανδάλου

1 min read

Η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές καθώς κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ εν μέσω του σκανδάλου που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Παύλος Πολάκης σύμφωνα με το οποίο αγόρασε μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό αξίας 1.500.000 ευρώ την οποία και ανακαίνισε ξοδεύοντας ακόμα 350.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας «στην Σοφία Νικολάου ειχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Σημειώνεται ότι η Σοφία Νικολάου εμπλέκεται σε «μαύρη τρύπα» την οποία διαπιστώνει πορισματική αναφορά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, στις 15 Φεβρουαρίου, μετά από έρευνα στη Διαύγεια και στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), και αποκάλυψε το Documento σημειώνοντας μάλιστα ότι συνεπάγεται κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου.

Ειδικότερα, 49 συμβάσεις, που έγιναν από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021, σε εξωφρενικές τιμές, τέθηκαν στο μικροσκόπιο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, καθώς είχαν κοστολογηθεί πολύ παραπάνω σε σχέση με άλλων φορέων του δημοσίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.