ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η… σκοτεινή πλευρά της Αθήνας – Άστεγοι δίνουν μάχη με το κρύο [εικόνες]

1 min read

Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi αποτύπωσε εν μέσω κακοκαιρίας τις απεγνωσμένες προσπάθειες των αστέγων να προφυλαχτούν από το κρύο.

Την στιγμή που η μόδα επιτάσσει μια selfie μέσα σε ένα χιονισμένο τοπίο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι γύρω μας που μάχονται να ζεσταθούν. 

Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi αποτύπωσε εν μέσω κακοκαιρίας τις απεγνωσμένες προσπάθειες των αστέγων να προφυλαχτούν από το κρύο.

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έχει «χτυπήσει» την Αττική και έτσι η Περιφέρεια ενημερώνει για τους θερμαινόμενους χώρους αυτές τις δύσκολες και παγωμένες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

«Άμεση και επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της, μέσω του συνδέσμου: https://goo.gl/zNV3UH

Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους που έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους στην Περιφέρεια και τους οποίους λειτουργούν οι Δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο. Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.