ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ρωσική φρεγάτα Admiral Essen F751 κατέρριψε τουρκικό drone Bayraktar TB2 έξω από την Οδησσό!

1 min read

Η ρωσική φρεγάτα Admiral Essen F751, κλάσης Admiral Grigorovich (Project 11356R/М) κατέρριψε με αντιαεροπορικό βλήμα το ουκρανικό drone τουρκικής κατασκευής «Bayraktar TB2» ανοικτά των ακτών της Κριμαίας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Το πλήρωμα μιας φρεγάτας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας (BSF) στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της χερσονήσου της Κριμαίας κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) τύπου Bayraktar εκτοξεύοντας δύο πυραύλους από το αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων Shtil του πλοίου», ανέφερε το πρακτορείο TASS.

Ο ρωσικός Στόλος στην περιοχή είναι σε κατάσταση συναγερμού καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ΝΑΤΟϊκοί θα επιχειρήσουν να πλήξουν σκάφη τους στην δυτική πλευρά της κριμαϊκής χερσονήσου και ειδικά αυτά που βρίσκονται κοντά στην Οδησσό.

Πριν μερικές ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η φρεγάτα «Ναύαρχος Έσσεν» είχε πληγεί από βλήμα cruise εδάφους-επιφανείας R-360 “Neptun”, αλλά η πληροφορία διαψεύσθηκε

Πριν δύο ημέρες είχαν διαρρεύσει από την πόλη ο σταθμός διοίκησης των τουρκικών Bayraktar TB2 στην πόλη της Οδησσού από ρωσόφωνους πολίτες οι οποίοι εκτελούν αποστολές παρατήρησης και καταγραφής των ουκρανικών δυνάμεων. Η Οδησσός κατοικείται σε ποσοστό 70% από ρωσόφωνους και έχει ξεχωριστή θέση στην ρωσική ιστορία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.