ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ρωσική Αεροπορία ισοπέδωσε το Azovstal κάνοντας χρήση για πρώτη φορά στρατηγικών βομβαρδιστικών

1 min read

Η ρωσική Αεροπορία ισοπέδωσε το Azovstal κάνοντας χρήση για πρώτη φορά στρατηγικών βομβαρδιστικών και συστοιχίες ρουκετοβόλων Grad (οι οποίες πρώτη φορά χτύπησαν εντός της βιομηχανικής ζώνης) στο Azovstal της Μαριούπολης όπου έχουν οχυρωθεί 3.000 Ουκρανοί νεοναζί του Τάγματος Αζόφ.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι 200 Ουκρανοί μαχητές του Τάγματος Αζόφ επιχείρησαν να ενωθούν με την υπόλοιπη μονάδα και εξοντώθηκαν ολοσχερώς όπως αναφέρουν πηγές από την Μαριούπολη.

Είναι άγνωστο τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους εντός του βιομηχανικού συμπλέγματος αλλά είναι σαφές πλέον πως οι Ρώσοι τους θέλουν νεκρούς με ότι συνέπεια κι άν έχει στην βιομηχανική υποδομή της Μαριούπολης.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα το ουκρανικό ΥΠΑΜ είχε ανακοινώσει πως έγινε χρήση ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών Τu-22 και Tu-95 στην Μαριούπολη

Οι βομβαρδισμοί αυτοί δείχνουν πως η Μόσχα θέλει να τελειώνει με το Azovstal και θέλει να παρουιάσει μία συντριπτική επικράτηση κατά των Ουκρανών στην Μαριούπολη για να «ξεπλυθεί» η ντροπή της βύθισης του «Μoskva».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.