ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ρωσία δείχνει το δρόμο: Την προστασία της οικογένειας ζητά το Πατριαρχείο Μόσχας…

1 min read

Το σημαντικότερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της κρίσης στη οικογένεια, τόνισε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο μιλώντας στη Κρατική Δούμα:

NEWSKAMATERO

Ακολούθησέ μας στο facebook

«Αυτό είναι το πρόβλημα της σωτηρίας του λαού μας, το ότι δεν έχουμε πολλά παιδιά, το πρόβλημα από το οποίο εξαρτάται πραγματικά το μέλλον μας», τόνισε ο Πατριάρχης και πρόσθεσε:

«Μπορείτε να αναπτύξετε την τεχνολογία, μπορείτε κάνετε ό, τι προτείνεται σήμερα από τη λογική της πολιτιστικής ανάπτυξης, αλλά αν είμαστε λίγοι, αν είμαστε σωματικά και πνευματικά αδύναμοι, τότε δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις».
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησία υπογράμμισε επίσης, ότι είναι θετικό το γεγονός ότι εισάγονται νέες νομοθετικές ρυθμίσεις αναφορικά με τη στήριξη της μητρότητας.

«Με μεγάλη ανησυχία βλέπουμε αυξημένη πίεση στον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας στη Ρωσία. Η ίδια η ιδέα της οικογενειακής ζωής συχνά υποτιμάται στον δημόσιο χώρο, στα κοινωνικά δίκτυα που εστιάζουν στο γεγονός ότι η οικογενειακή ζωή υποτίθεται ότι μειώνει το επίπεδο άνεσης και κατανάλωσης. Προτείνεται να αντικατασταθεί η οικογένεια ως λίκνο της ζωής με νέες αναπαραγωγικές τεχνολογίες. Είμαι πεπεισμένος ότι ήρθε η ώρα να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση. Η οικογένεια απαιτεί πλήρη προστασία, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου χώρου» πρόσθεσε.

ope.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.