ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η πρώτη κατάρριψη τουρκικού μαχητικού UAV στην Αν.Ουκρανία από ρωσόφωνους μαχητές

1 min read

Στην πρώτη κατάρριψη τουρκικού μη-επανδρωμένου μαχητικού προχώρησαν οι δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων στην Ανατολική Ουκρανία.

Έτσι την στιγμή που το τουρκικής κατασκευής οπλισμένο drone της ουκρανικής αεροπορίας εκτελούσε αποστολή έρευνας και καταστροφής” στόχων ευκαιρίας κατά των δυνάμεων των ρωσόφωνων βρέθηκε στο στόχαστρο ZSU-23-4 “Shilka” το οποίο παθητικά με δύο ριπές των πυροβόλων των 23χλστ. το κατέρριψε.

Μπορεί οι μαζικές επιθέσεις Bayraktar TB2, κατά των ρωσόφωνων να ήταν το σενάριο που απεργάζονταν Τούρκοι και Ουκρανοί αξιωματούχοι καθώς οι Τούρκοι μάλλον πήγαν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς με τον “αέρα” του νικητή από ανάλογες επιθέσεις σε Συρία, Λιβύη και Αρμενία.

Αλλά οι ρωσόφωνοι σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ δεν είναι μάλλον το ίδιο. Και έτσι μόλις το τουρκικό καμάρι της βιομηχανίας της, ένα UCAV TB-2 Bayraktar, επιχείρησε να εκτελέσει τα όσα γνωστά σενάρια εκτέλεσε και αλλού τελικά βρέθηκε στο έδαφος καθώς η κατάρριψη ήταν υποδειγματική.

Έτσι πλέον ένα αεροσκάφος και το οπλικό του φορτίο (πύραυλοι τύπου MAM-L) πλέον θα βρεθούν στα ρωσικά χέρια για έναν… “έλεγχο”.

Βίντεο από την δράση των τουρκικών οπλισμών drones στο Ναγκόρνο -Καραμπάχ:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.