Τε. Νοέ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή των τριών ποδοσφαιριστών στο πάρτι Ολόκληρη η ανακοίνωση

1 min read

Την ώρα που σε ολόκληρη τη χώρα έχει επιβληθεί lockdown, το βράδυ της Κυριακής διοργανώθηκε πάρτι σε roof garden γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελία πολίτη που είδε βίντεο να έχει αναρτηθεί στα social media, η αστυνομία έσπευσε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού και βεβαίωσε πρόστιμα σε 31 άτομα. Σύμφωνα με το MEGA, στους συμμετέχοντες στο πάρτι που διοργάνωσε η 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ήταν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της στο πάρτι. Όπως αναφέρει “οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Δημοσίευση στα Social Media

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.