ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ορεστιάδα έδειξε τον δρόμο του ξεσηκωμού για τη Μακεδονία (βίντεο)

1 min read

Η Ορεστιάδα, με τους πολίτες που αυθόρμητα ανέλαβαν την πρωτοβουλία και συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία εκφράζοντας την αντίθεση τους στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της μίας και μοναδικής ελληνικής Μακεδονίας, έδειξε τον δρόμο για να ξεσηκωθούν όλοι σε Έβρο και Θράκη.

Από εδώ που αρχίζει η Ελλάδα, να ξεκινήσει ένα… τσουνάμι αντιδράσεων, το οποίο θα έχει αποκορύφωμα το Συλλαλητήριο της Αθήνας στις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να μην περάσουν οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης και των ξένων δυνάμεων που θέλουν να επιβάλλουν, βρίσκοντας εξωνημένους βουλευτές, την ανθελληνική συμφωνία στην ελληνική Βουλή.

Η αρχή έγινε χθες βράδυ με την πρωτοβουλία της ομάδας των κολυμβητών Ορεστιάδας, οι οποίοι έδωσαν το παρόν πριν μέρες στην εορτή των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη. Αν και δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική οργάνωση, παρά μόνο ένα κάλεσμα μέσα από το facebook, αρκετοί βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία, νέοι άνθρωποι κυρίως και αυτό είναι το πολύ σημαντικό.

Ανάμεσα τους και ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης όπως μαθαίνουμε, που αυθόρμητα και αυτός ως κάτοικος της περιοχής (κατάγεται από το χωριό Καβύλη), αλλά όλοι μαζί ως μια γροθιά τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Στέφανο Θεοχαρίδη για τα βίντεο και τον Σταμάτη Γκροζούδη τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν από την συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Δημοσίευση στα Social Media