ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Όλγα πήρε το όπλο της: Η Κεφαλογιάννη πυροβολεί ξανά την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις υποκλοπές

1 min read

Σε νέο χτύπημα της κυβέρνησης προχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, αναζωπυρώνοντας τις συζητήσεις για τις εσωκομματικές εντάσεις στη ΝΔ.
Η βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, αναδεικνύοντας και επισημαίνοντας το θέμα της σημαντικής αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων και συνολικά των αυτοτελώς απασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών από την 1η Ιανουαρίου του 2023.
Και είναι αλήθεια ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυρίως οι δικηγόροι, αποτελούν μία κύρια ομάδα υποστηρικτών της ΝΔ που οι αυξήσεις στις εισφορές τους έχει ενοχλήσει πολλούς.
«Δεδομένης μάλιστα της ιδιαίτερα δύσκολης περιόδου που βιώνουμε και των εκτιμήσεων για έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, έθεσα στον αρμόδιο υπουργό το ερώτημα για ενδεχόμενη νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία δύναται να ανασταλεί η σημαντική αύξηση αυτή από το νέο έτος», σημειώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της στο Facebook.
Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει διαφοροποιηθεί από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε κρίσιμα ζητήματα.
Είχε ασκήσει κριτική για την επίκληση του «απορρήτου» ώστε να μην έρθουν στο φως στοιχεία για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ είχε «σηκώσει» το θέμα του διορισμού της Μαριάνθης Παγουτέλη στη θέση της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Κόντρα στην απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, είχε επισημάνει τη διαφωνία της για αντισημιτικές και ακροδεξιές απόψεις που είχε εκφράσει η δικαστικός στο παρελθόν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.