ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Νότια Αφρική σταματούσε τις παραγγελίες εμβολίων κατά του Covid-19 λίγο πριν ανακοινώσει την μετάλλαξη Όμικρον!

1 min read

Μια είδηση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας, καθώς στις 24 Νοεμβρίου το Bloomberg αποκάλυπτε ότι η χώρα που μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και στοχοποιήθηκε για τη νέα παραλλαγή την Όμικρον η Νότια Αφρική είχε ζητήσει από την Johnson & Johnson και την Pfizer να μην της στέλνουν άλλα εμβόλια. 

  • Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι έχει αρκετό στοκ ένας υπαινιγμός στην πτώση της ζήτησης. Mέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν εμβολιαστεί πλήρως το 35% των ενηλίκων σ’ ένα διάστημα άνω των 6 μηνών από τότε που διατέθηκαν στο κοινό για πρώτη φορά τα εμβόλια. Περίπου 120.000 άτομα εμβολιάστηκαν την Τρίτη ήτοι λιγότερο από το μισό του αριθμού των καθημερινών εμβολιασμών.

Η κυβέρνηση με βάση αυτά τα δεδομένα ζήτησε από τις παρασκευαστικές φαρμακοβιομηχανίες να καθυστερήσουν την αποστολή δόσεων.

Δύο μέρες μετά στις 26 Νοεμβρίου ο ΠΟΥ δηλώνει: «Η παραλλαγή B.1.1.529 αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον ΠΟΥ από τη Νότια Αφρική στις 24 Νοεμβρίου 2021 […]. Αυτή η παραλλαγή παρουσιάζει μεγάλον αριθμό μεταλλάξεων εκ των οποίων κάποιες είναι ανησυχητικές».

Γιατί η Νότια Αφρική ζήτησε την διακοπή αποστολής εμβολίων με το που ανίχνευσε την Όμικρον;; Συσχετίζει ανομολόγητα την εμφάνιση των πολλαπλών μεταλλάξεων με το μαζικό εμβολιασμό εν μέσω πανδημίας; 

Να θυμίσουμε ότι κατά των μαζικών εμβολιασμών εν μέσω πανδημίας είχε ταχθεί ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ, Γάλλος ιολόγος,  Λύκ Μοντανιέ, οποίος είχε πει: «Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού! Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος.Ευνόησε τη μόλυνση.  Πολλοί το γνωρίζουν, είναι αδιανόητο να εμβολιάζεις κατά την περίοδο μιας πανδημίας»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.