ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ΝΔ εφαρμόζει την προδοσία των Πρεσπών! Σπυράκη: Θα αποκαλούμε τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»! ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Δεν πρόλαβε να σταλεί στα Σκόπια η ρηματική διακοίνωση για την ολοκλήρωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας και ήδη – πρώτοι πρώτοι –  οι νεοδημοκράτες ιούδες ξεκίνησαν την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί ο πρόεδρός τους στην Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επισκέψεώς της στην Αθήνα.

Έτσι, αμέσως μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και πριν προλάβει κανείς «μακεδονομάχος» να βγει ξιφουλκώντας ενάντια στο μητσοτακέικο, βγήκε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη και δήλωσε ανοιχτά πως επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να αποκαλούνται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Προφανώς όταν αναφερόμαστε επισήμως στην γειτονική χώρα, αν έρθει αύριο ο κ. Ντιμιτρόφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα του απευθυνθώ ως τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας»

Ουδεμία έκπληξη δεν μας προκαλεί αυτό, βεβαίως, αφού είναι γνωστή η πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για «σύνθετη ονομασία erga omnes», θέση την οποία υποστηρίζει πάνω από 10 χρόνια, θέση την οποία έκανε πραγματικότητα ο Τσίπρας με τον Καμμένο και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι νεοδημοκράτες αφότου πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών κατεβάζουν τα «λάβαρα» του «μακεδονικού αγώνα» και ετοιμάζονται να εφαρμόσουν στο 100% την συμφωνία, προδίδοντας όσους αφελείς πιστέψουν τις κορώνες τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.