ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η μεγάλη απάτη Σύμβουλος του FDA: Να μην εμβολιάζονται οι νέοι και υγιείς Επιστήμονας ζητάει την απόσυρση των εμβολίων

1 min read

Μετά από μια μακρά περίοδο ακραίας χειραγώγησης, όπου οι κυβερνήσεις προσπάθησαν με εξαναγκασμό και καταπατώντας κάθε ατομική ελευθερία και επιλογή… να υποχρεώσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων των ΗΠΑ… τα γυρνάει…
Ο σύμβουλος του FDA λέει ότι οι νέοι και υγιείς άνθρωποι δεν πρέπει να λαμβάνουν τα πιο πρόσφατα ενισχυτικά για τον Covid 19…

O Dr Paul A. Offit σύμβουλος εμβολίων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αμφισβητεί εάν οι νέοι, υγιείς άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν νέα ενισχυτικά για τον COVID-19, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα εμβόλια πρέπει να χρησιμοποιούνται για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να αποτρέψουμε όλες τις συμπτωματικές λοιμώξεις σε υγιείς, νέους ανθρώπους ενισχύοντάς τους με εμβόλια που περιέχουν mRNA», έγραψε ο dr Paul A. Offit, σύμβουλος και καθηγητής της ομάδας εμβολίων της FDA και επικεφαλής στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας, στο New England Journal of Medicine στις 11 Ιανουαρίου.

Στο άρθρο του, ο Dr Paul A. Offit ανέφερε δύο μελέτες που υποδεικνύουν ότι οι δισθενείς ενισχυτές, οι οποίοι στοχεύουν το αρχικό στέλεχος COVID-19 και δύο υποπαραλλαγές Omicron BA.4 και BA. 5, δεν «προκαλούν ανώτερες ανοσολογικές αποκρίσεις».

«Γιατί απέτυχε η στρατηγική για σημαντική αύξηση των αντισωμάτων εξουδετέρωσης BA.4 και BA.5 με τη χρήση δισθενούς εμβολίου;» ρώτησε.
«Η πιο πιθανή εξήγηση είναι η αποτύπωση.
Το ανοσοποιητικό σύστημα των ατόμων που εμβολιάστηκαν με το δισθενές εμβόλιο, όλοι τους είχαν εμβολιαστεί προηγουμένως, ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν στο προγονικό στέλεχος του SARS-CoV-2»

Ο Joseph Fraiman που ανέλυσε τις δοκιμές των εμβολίων των Pfizer – Moderna συστήνει να σταματήσει τώρα ο εμβολιασμός

Ο κύριος συγγραφέας της έρευνας που αναλύει εκ νέου τις δοκιμές «εμβόλια» mRNA της Pfizer και της Moderna ζήτησε την άμεση αναστολή των εμβολίων για τον COVID λόγω της σοβαρής βλάβης που προκαλούν στο ανθρώπινο σώμα.
Ο Joseph Fraiman συνέγραψε τη μελέτη με τίτλο «Σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ειδικού ενδιαφέροντος μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID-19 σε τυχαιοποιημένες δοκιμές σε ενήλικες» που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2022.
«Αυτά τα αποτελέσματα εγείρουν ανησυχίες ότι τα εμβόλια mRNA σχετίζονται με μεγαλύτερη βλάβη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί τη στιγμή της εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης.

Τα δεδομένα είναι εκεί έξω αν οι μάζες ενδιαφέρονται να ψάξουν. Δυστυχώς, η άρχουσα τάξη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να λένε ψέματα και να χρησιμοποιούν την προπαγάνδα για να πείσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν ακόμη περισσότερο

«Διαπιστώσαμε ότι το εμβόλιο αυξάνει τις σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες σε ποσοστό ένα στους 800.
Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, οι συγγραφείς μου και εγώ δεν πιστεύαμε ότι η μελέτη μας δικαιολογούσε την απόσυρση των εμβολίων mRNA από την αγορά.
Ωστόσο, από τη δημοσίευσή του, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως και αυτό με έκανε να επαναξιολογήσω τη θέση μου.

«Επιπλέον, έχουμε πολλαπλές μελέτες αυτοψίας που βρίσκουν, ουσιαστικά, πειστικές ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους.
Πιστεύω ότι, δεδομένων των πληροφοριών, τα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά», ανέφερε ο Joseph Fraiman.

Συνολικά, 224.113.439 άτομα ή το 68% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι. Επιπλέον, 108.806.974 άτομα ή το 33% του πληθυσμού έχουν λάβει αναμνηστική δόση.
Καθώς αυτοί οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται, τόσο θα αυξάνονται οι περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, καρδιακής ανακοπής, δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού και άλλων μόνιμων ή θανατηφόρων επιπλοκών.
Επίσης πολλοί παραδέχονται ότι οι υπερβολικοί θάνατοι το 2022 ήταν από τους χειρότερους των τελευταίων 50 ετών!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.