ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

5 Δεκεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κυβέρνηση διαλύει την Εστίαση : πτώση του τζίρου κατά 40%! μέτρα κατά των ανεμβολίαστων , κάνει ορατό τον κίνδυνο για εκατοντάδες λουκέτα.

1 min read

Τα μέτρα «σάρωσης του πληθυσμού» με τα υποχρεωτικά εμβόλια και τεστ που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν οδηγήσει στην αντίδραση.

Συμπληρώθηκε ήδη μία εβδομάδα που βρίσκεται σε ισχύ η υποχρέωση των ανεμβολίαστων να μπαίνουν μόνο με εργαστηριακό τεστ σε καταστήματα, τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες και ήδη έχουν αρχίσει οι διαμαρτυρίες από μαγαζάτορες.

Άνθρωποι της αγοράς καταγράφουν μία κατακόρυφη πτώση της κίνησης στα μαγαζιά τους που ξεπερνά το 50%.

Μάλιστα ο πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης -και όχι κάποιος τυχαίος με τον κλάδο- αποκάλυψε στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής ότι η μείωση στην προσέλευση πελατών μειώθηκε κατά 80%!

Η πτώση της κίνησης είναι τεράστια και εξηγεί γιατί άμεσα οι άνθρωποι της εστίασης πρόκειται να ξεκινήσουν διαμαρτυρίες αρχής γενομένης από την 16η Νοεμβρίου.

«Μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα η πίεση είναι μεγάλη. Η μείωση της επισκεψιμότητας για τις καθημερινές είναι τουλάχιστον 80%. Είναι πολύ δύσκολο τώρα κάποιος να πάει να κάνει rapid test για να πιει έναν καφέ. Άρα ζητάμε μέτρα οικονομικής στήριξης για να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας και να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας και μιλάμε για 400.000 εργαζομένους».

Είναι δεδομένο ότι οι ανεμβολίαστοι αρνούνται να υπακούσουν στα μέτρα της κυβέρνησης και μαζί με τους ανεμβολίαστους και ένα μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν, λόγω των μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. 

Αυτοί που πληρώνουν το «αντάρτικο» των ανεμβολίαστων προς το παρόν είναι οι άνθρωποι της αγοράς, οι οποίοι λόγω των μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση βλέπουν να μειώνονται τα έσοδα τους ραγδαία. 

Μάλιστα οι ανεμβολίαστοι γι’ ακόμη ένα Σάββατο διοργάνωσαν πικ νικ και γλέντι στο Γκάζι, «μποϊκοτάροντας» με αυτό τον τρόπο τα καταστήματα τα οποία εφαρμόζουν τα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.