ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κυβέρνηση ανίκανη να περιφρουρήσει τα σύνορα Εκρηκτική άνοδος των λαθραίων μεταναστών που φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βίντεο

1 min read

Χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο η χώρα παραδίδεται για ακόμη μια φορά στο έλεος των αλλοδαπών μουσουλμάνων εποίκων, οι οποίοι καταφθάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα μαζικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η κυβέρνηση ανίκανη να περιφρουρήσει τα σύνορα (είτε θαλάσσια, είτε χερσαία) λόγω φοβικών συνδρόμων έναντι της Τουρκίας και των ΜΚΟ, έχει παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των Τούρκων και των μουσουλμάνων εποίκων που καταφθάνουν μαζικά αποβιβαζόμενοι σε ελληνικό έδαφος.

Μόνο τον  Δεκέμβριο οι αφίξεις μουσουλμάνων εποίκων  έχουν λάβει εκρηκτικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα από τις 1 έως και  31 Δεκεμβρίου αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα   στα νησιά 1933 μουσουλμάνοι έποικοι.

Από αυτούς 757 στην Λέσβο, 495 στην Κω, 219 στη Σάμο, 169 στη Χίο, 97  έφτασαν μέχρι την Κεά, 60 μέχρι την Καλαμάτα, 71 στη Ρόδο, 27 στην Ικαρία, 22 στη Λέρο και 16 στην Πάτμο. Και αυτά είναι μόνο τα επίσημα στοιχεία. Στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι κατά πολύ χειρότερη.

Πηγή Pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.