ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο Παρατείνουν το 5μηνο lockdown έβαλαν σε «βαθύ κόκκινο» Κοζάνη, Πέλλα, Γρεβενά, Κιλκίς Βέροια

1 min read

H κυβέρνηση απέτυχε ολοκληρωτικά να ελέγξει την πανδημία, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι «κατηγορεί» τους πολίτες για την αποτυχία της αυτή και εκτός από νέα παράταση του lockdown για μία ακόμη εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έβαλε και νέες περιοχές σε «βαθύ κόκκινο»: Από αύριο το πρωί στις 06:00 σε ασφυκτικό αστυνομικό έλεγχο εισέρχονται η Κοζάνη, η Πέλλα, τα Γρεβενά, το Κιλκίς και η Βέροια!

Μην ξεχνάμε ότι ήδη σε «βαθύ κόκκινο» είναι οι εξής περιοχές:

Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσπρωτία, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Μύκονος, Κάλυμνος, Χίος, Ανώγεια, Χανιά, Περιφέρεια Ιωαννιτών, Μέτσοβο, Κατερίνη, Αμφίπολη, Σκιάθος, Καρδίτσα, Καστοριά και Δήμος Ορεστίδος.

Όλα «μαύρα» και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο «μαύρα»: Παρά την -ανύπαρκτη- «επιτυχία» των εμβολιασμών, τα κρούσματα αυξάνουν συνέχεια, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι το ίδιο.

Το μόνο που πιθανότατα είναι πιθανόν υπό αίρεση, είναι το στοιχείο των πρόωρων εκλογών: Η κυβερνητική αποσύνθεση είναι τόσο ταχεία που τους τρομάζει, πλέον το ενδεχόμενο…

Δημοσίευση στα Social Media