ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Gazprom θα σημειώσει ρεκόρ αποθεμάτων φυσικού αερίου σε υπόγειες εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένης της Αρμενίας

1 min read

Η Gazprom συνεχίζει να αποθηκεύει φυσικό αέριο για να αναπληρώσει τις χρησιμοποιημένες ποσότητες και να δημιουργήσει ένα ιστορικό ρεκόρ λειτουργικού αποθέματος. Τις πληροφορίες αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα υπόγεια αποθέματα φυσικού αερίου στα εδάφη της Λευκορωσίας και της Αρμενίας, το απόθεμα θα είναι 73,824 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Σημειώνεται ότι τα αντικείμενα του ενιαίου συστήματος παροχής φυσικού αερίου είναι έτοιμα για τη μετάβαση στην περίοδο μέγιστου φορτίου τέλους του 2021 και αρχής του 2022. Η Gazprom δήλωσε ότι παρήγαγε 399,4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου τους πρώτους εννιάμισι μήνες του 2021 (16,6 τοις εκατό περισσότερο από ό,τι το 2020).

Οι παραδόσεις στην εγχώρια αγορά αυξήθηκαν κατά 16,6%, ενώ οι εξαγωγές σε μακρινές χώρες του εξωτερικού αυξήθηκαν κατά 13,1% (έως 152,2 δισ. κυβικά μέτρα) – για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη, αδιάλειπτη λειτουργία των παραγωγικών εγκαταστάσεων κατά τη χειμερινή λειτουργία.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.