ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Δεκεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ευρώπη πληρώνει την εμμονή της με το καθεστώς του Κιέβου: Έρχονται blackout και δελτίο στο ρεύμα!

1 min read

Ο κρατικός και όχι μόνο μηχανισμός της Γερμανίας έχει κινητοποιηθεί για να βρει λύση στην ενεργειακή κρίση, η οποία έχει προκληθεί από τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας.  

Έτσι  διεξάγονται συνομιλίες για να πραγματοποιούνται συντονισμένα black out μέσα στη μέρα, ώστε οι βιομηχανίες να προγραμματίσουν την παραγωγή  τους, ενώ υπάρχουν σκέψεις να παρέχεται και ρεύμα με δελτίο!

Όλα αυτά για το καθεστώς του Κιέβωου και του επικεφαλής του Β.Ζελένσκι ο οποίος λίγο έλλειψε να προκαλε΄σει τον όλεθρο ζητώντας από τις ηΠΑ να μπουν σε πόλεμο με την Ρωσία εξαιτίας του ουρκανιμ,ού S-300 που έπεσε στην Ππολωνία.

Σύμφωνα με το bloomberg.com οι δύο μεγαλύτεροι φορείς εκμετάλλευσης δικτύου στη νότια Γερμανία προσεγγίζουν τεράστιους κατασκευαστές όπως η BASF SE για να μάθουν κατά πόσο μπορούν να μειώσουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, εφόσον χρειαστεί.

Οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει με ορισμένες εταιρείες για να συμφωνήσουν σε συμβόλαια που θα επιτρέπουν τα black out για ορισμένες ώρες την ημέρα καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, σύμφωνα με φορέα του κλάδου.

Έτσι, το σχέδιο της Γερμανίας προβλέπει «οργανωμένες» διακοπές ρεύματος σε ορισμένες περιοχές, επιτρέποντας στις εταιρείες να προγραμματίσουν τον σχεδιασμό τους εκ των προτέρων.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας είπε ότι «δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι η ασφάλεια του εφοδιασμού ή η σταθερότητα του συστήματος διατρέχουν κίνδυνο».

«Ο συντονισμός γίνεται τώρα διμερώς. Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος να δούμε black out τον χειμώνα είναι πολύ ρεαλιστικός», δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο Sebastian Bolay, ειδικός σε θέματα ενέργειας στην Ένωση Γερμανικών Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων.

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.